About – Jeftine Zrakoplovne Karte
December 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Latest Blog

About us

Nisl posuere phasellus potenti sem senectus mattis.

About

Jeftine avio karte za sve evropske destinacije.

Putujte s nama .. prevladava kvaliteta I jeftine avio karte :

  • Odlične cijene  jeftine avio karate za domaći i međunarodni rezervacije letove
  • Kod nas moete kupiti avionske karte za sve destinacije
  • Ne samo da vam stedimo vase dragocjeno vrjeme nego i novac.
  • Travel agencija koja ce vam izaci u susret sa najboljim ponudama da letite za domovinu.
  • Najkvalitetniji i najvisi nivo gostoprimstva i ostalih usluga.
  • Putujte s nama..KVALITET SE ISPLATI … Samo Ptice Lete Jeftinije

kako da savladate strah od letenja Plašite se letenja avionom?

Nikada niste kročili u k jer ne verujete da možete biti bezbedni na visini od 10.000 metara? Taj strah vas veoma ograničava jer do nekih dalekih destinacija samo avionom možete da stignete. Ako želite da se izborite sa tim, evo nekoliko saveta:

1. Ne pakujte se na brzinu. Žurba će samo pospešiti stres.. Odvojte dovoljno vremena kako biste uživali u pakovanju i ostalim pripremama za put.
2. Prilikom kupovine karte slobodno recite služebniku aviokompanije da imate problem i da vam obezbedi sedište na kojem će vam biti najudobnije. Pored prozora? Ili možda što dalje od pogleda sa 10.000 metara?
3. Doživljaj leta mnogo zavisi od mesta u avionu. Ako sedite bliže kokpitu imaćete blaži doživljaj poletanja i sletanja.
4. Nikako nemojte sedeti na sredini – pogled na krilo koje ‘drhti’ i ‘zvecka’ može pojačati vaš strah.
5. Najbolje je da se pripremite za čekiranje tako što ćete na Internetu pronaći raspored sedišta u avionu kompanije kojom letite.
6. Tokom vožnje do aerodroma slušajte omiljenu muziku i razmišljajte o mestima koje ćete posetiti, o ljudima koje ćete upoznati…
7. Pre leta možete uraditi i nekoliko jednostavnih vežbi istezanja koje će razmrdati vaše telo i opustiti mišiće zgrčene od straha.
8. Lekovi za smirenje se ne preporučuju jer mogu imati sasvim suprotan efekat. Mnogi potežu i za čašicom alkohola ne znajući da tako rizikuju da udvostruče paranoju.
9. Umesto lekova ponesite žvake – dobro će vam doći prilikom poletanja i sletanja. Žvakanje reguliše pritisak u srednjem uhu. Držite usta otvorena i ne pokušavajte da “otpuštite” uši tako što ćete “zapušiti” nos – možete se ozbiljno povrediti, to jest probušiti bubnu opnu.
10. Znajte da u avionu postoji dugme kojim možete pozvati stjuardesu kada vam je nešto potrebno. Dugme sa nacrtanim čovečuljkom ili nekim drugim sličnim simbolom, nalazi se iznad sedišta. Dakle, nema potrebe da mašete, zviždite, vičete…

 

Vaši kućni ljubimci mogu letjeti s vama ukoliko to ne zabranjuje država u koju se prevoze. Ovisno o njihovoj težini, mogu se prevoziti u putničkoj kabini ili u prtljažniku zrakoplova, u odgovarajućem spremniku i po određenim uvjetima. Sve o potrebnim dokumentima za let  vašeg kućnog ljubimca saznat će te od vašeg avio prijevoznika..